Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Beyen, Hippoliet Engelbert

Hippoliet werd geboren op 27 december 1912 in De Panne.1   Hippoliets vader was Beyen, Engelbertus Lodewijk en zijn moeder was Boels, Anna Marie Josephine Antonia.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Beyen, Hippolyte Leopold en Verbanck, Eugenia Elodia; zijn grootouders langs moeders kant waren Boels, Carolus Ludovicus en Torney, Pharaildis Mathilde. Hij had een broer en twee zussen, genaamd Gust, Marie en Jeanne.  Hij was de tweede oudste van de vier kinderen. Hij had een half-broer en een half-zus, genaamd Julien en Bertha.  Hij overleed op 68-jarige leeftijd op 20 oktober 1981 in Westende.  Hij werd begraven in De Panne.2 Hippoliets gezin met Lambrecht, Eugenia

Afbeeldingen van de echtgenote
Familiefoto's
‌Hippoliet en Eugenia  trouwden    op 16 mei 1936.  3   Zij hadden drie zonen en een dochter, genaamd Werner, <beschermd>, <beschermd> en <beschermd>.

1 Bidprentje
2 Beyen, Jan
3 Beyen, H. (artikel in Neptunus)
4 Nalatenschap Zénobie Boels
5 Overlijdensbericht

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Beyen van de gezinnen, or index met familienamen van Beyen kwartierstaten of overzichtsrapport Beyen erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
HTML generator.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.