Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Beyen, August Eugeen

August, beter gekend als Gust, werd geboren op 27 december 1912 in De Panne.1   Gusts vader was Beyen, Engelbertus Lodewijk en zijn moeder was Boels, Anna Marie Josephine Antonia.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Beyen, Hippolyte Leopold en Verbanck, Eugenia Elodia; zijn grootouders langs moeders kant waren Boels, Carolus Ludovicus en Torney, Pharaildis Mathilde. Hij had een broer en twee zussen, genaamd Hippoliet, Marie en Jeanne.  Hij was de oudste van de vier kinderen. Hij had een half-broer en een half-zus, genaamd Julien en Bertha.  Hij overleed op 62-jarige leeftijd op 5 mei 1975 in Nieuwpoort.1 Gusts gezin met Coulier, Marie-Louise

Afbeeldingen van de echtgenote
Familiefoto's
‌Gust en Marie-Louise  trouwden    op 23 december 1933.  Zij hadden vier zonen en een dochter, genaamd Daniel, Marc, <beschermd>, <beschermd> en <beschermd>.

1 Bidprentje
2 Overlijdensbericht

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Beyen van de gezinnen, or index met familienamen van Beyen kwartierstaten of overzichtsrapport Beyen erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
Inleiding tot genealogie.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.