Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

vrouwelijk Beyen, Godelieve Jeanette

Godelieve, beter gekend als Jeanne, werd geboren op 12 oktober 1916 in De Panne.  Jeanne's vader was Beyen, Engelbertus Lodewijk en haar moeder was Boels, Anna Marie Josephine Antonia.  Haar grootouders langs vaders kant waren Beyen, Hippolyte Leopold en Verbanck, Eugenia Elodia; haar grootouders langs moeders kant waren Boels, Carolus Ludovicus en Torney, Pharaildis Mathilde. Zij had twee broers en een zus, genaamd Gust, Hippoliet en Marie.  Zij was de jongste van de vier kinderen. Zij had een half-broer en een half-zus, genaamd Julien en Bertha.  Zij overleed op 88-jarige leeftijd op 28 december 2004 in Maleizen.Jeanne's gezin met Staes, André Frans Cornelius

Afbeeldingen van de echtgenoot
Familiefoto's
‌Jeanne en André  trouwden zowel in de kerk als voor de wet in De Panne  op 3 november 1938.  1   Zij hadden een zoon en een dochter.

1 certificaat

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Beyen van de gezinnen, or index met familienamen van Beyen kwartierstaten of overzichtsrapport Beyen erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
HTML generator.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.