Klik om de lijsten open of dicht te vouwen notities Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Beyen, Engelbertus Lodewijk

Engelbertus, beter gekend als Engel, werd geboren op 14 juli 1888 in Adinkerke.1  Engels vader was Beyen, Hippolyte Leopold en zijn moeder was Verbanck, Eugenia Elodia.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Beyen, Engelbertus Franciscus en Devey, Amelia Brigitta; zijn grootouders langs moeders kant waren Verbanck, Ludovicus Josephus en Matsaert, Maria Theresia. Hij had een broer en drie zussen, genaamd Frans, Philomene, Juliette en Marie.  Hij was de oudste van de vijf kinderen.  Hij overleed op 78-jarige leeftijd op 2 september 1966 in De Panne.  De uitvaart had plaats op 6 september 1966 in De Panne.2 Engels eerste gezin met Boels, Anna Marie Josephine Antonia

Afbeeldingen van de echtgenote
Familiefoto's
‌Engel en Anna  trouwden    omstreeks 1911.  Zij hadden twee zonen en twee dochters, genaamd Gust, Hippoliet, Marie en Jeanne.


Engels tweede gezin met Boels, Jeanette Marie

Afbeeldingen van de echtgenote
Familiefoto's
‌Engel en Jeanette  trouwden  in De Panne  op 8 september 1919.  6   Zij hadden een zoon en een dochter, genaamd Julien en Bertha.

1 Geboorteakte, Rijksarchief
2 Rouwbrief
3 Bidprentje
4 Beyen, Jan
5 Nalatenschap Zénobie Boels
6 Huwelijksakte

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Beyen van de gezinnen, or index met familienamen van Beyen kwartierstaten of overzichtsrapport Beyen erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
Genogram voorbeelden.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.