Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Beyen, Julien Jozef

Julien werd geboren op 14 april 1930 in De Panne.1   Juliens vader was Beyen, Engelbertus Lodewijk en zijn moeder was Boels, Jeanette Marie.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Beyen, Hippolyte Leopold en Verbanck, Eugenia Elodia; zijn grootouders langs moeders kant waren Boels, Carolus Ludovicus en Torney, Pharaildis Mathilde. Hij had een zus genaamd Bertha.  Hij was de jongste van de twee kinderen. Hij had drie half-broers en twee half-zussen, genaamd Gust, Hippoliet, Hendrik, Marie en Jeanne.  Hij overleed op 84-jarige leeftijd op 30 januari 2015 in Oostende.  De uitvaart had plaats op 6 februari 2015 in Stene.2 Juliens gezin


Familiefoto's
‌Julien en <beschermd>  trouwden zowel in de kerk als voor de wet   op 22 oktober 1955.  3   Zij hadden een zoon en een dochter.

1 Nalatenschap Zénobie Boels
2 Rouwbrief
3 Beyen, Jan

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Beyen van de gezinnen, or index met familienamen van Beyen kwartierstaten of overzichtsrapport Beyen erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
Een genogram maken.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.