Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Boels, Petrus Joannes

Petrus werd geboren op 21 september 1736 in Adinkerke.1   Petrus' vader was Boels, Cornelius Jacobus en zijn moeder was Van Den Hauweele, Joanna Jacoba.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Boels, Joannes en De Cambron, Adriana. Hij had twee broers en drie zussen, genaamd Joannes, Benedictus, Theresia, Clara en Maria.  Hij was de tweede oudste van de zes kinderen. Hij had twaalf half-broers en drie half-zussen, genaamd Jacobus, Joannes, Petrus, Jacobus, Cornelius, Henricus, Joannes, Franciscus, Carolus, Jacobus, Petrus, Joannes, Joanna, Maria en Maria.  Hij overleed op 58-jarige leeftijd in 1794.2 Petrus' gezin met Vanderzype, Petronilla Theresia


Familiefoto's
‌Petrus en Petronilla  trouwden in de kerk in Adinkerke  op 28 november 1775.  De getuigen waren Cornelius Boels, Joannes Baptista Van Daele.3   Zij hadden vier zonen en drie dochters, genaamd Petrus, Jacobus, Joannes, Franciscus, Anna, Isabella en Anna.

1 Parochieregisters
2 Geneanet - Ghyvelde
3 Rijksarchief

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Boels van de gezinnen, or index met familienamen van Boels kwartierstaten of overzichtsrapport Boels erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
De regels van een genogram.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.