Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Boels, Joannes Cornelius

Joannes werd geboren op 1 februari 1734 in Adinkerke.1   Joannes' vader was Boels, Cornelius Jacobus en zijn moeder was Van Den Hauweele, Joanna Jacoba.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Boels, Joannes en De Cambron, Adriana. Hij had twee broers en drie zussen, genaamd Petrus, Benedictus, Theresia, Clara en Maria.  Hij was de oudste van de zes kinderen. Hij had twaalf half-broers en drie half-zussen, genaamd Jacobus, Joannes, Petrus, Jacobus, Cornelius, Henricus, Joannes, Franciscus, Carolus, Jacobus, Petrus, Joannes, Joanna, Maria en Maria.  Hij overleed op 64-jarige leeftijd in 1798.2 Joannes' gezin met Van Den Abeele, Anna Theresia

‌Joannes en Anna  trouwden in de kerk   in 1763.  2   Zij hadden twee zonen en vier dochters, genaamd Petrus, Norbertus, Isabella, Joanna, Maria en Maria.

1 Parochieregisters
2 Geneanet - Ghyvelde

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Boels van de gezinnen, or index met familienamen van Boels kwartierstaten of overzichtsrapport Boels erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
Stamboom van de voorouders.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.