Klik om de lijsten open of dicht te vouwen notities Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Boels, Cornelius Jacobus

Cornelius werd geboren op 20 februari 1704 in Adinkerke.1   Cornelius' vader was Boels, Joannes en zijn moeder was De Cambron, Adriana.  Zijn grootouders langs moeders kant waren De Cambron, Mattheus en (onbekend). Hij had twee zussen genaamd Maria en Susanna.  Hij was de jongste van de drie kinderen.  Hij overleed op 84-jarige leeftijd op 18 december 1788 in Adinkerke.1 Cornelius' eerste gezin met Morels, Susanna


Familiefoto's
‌Cornelius en Susanna  trouwden in de kerk in Adinkerke  op 17 augustus 1730.  De getuigen waren Joannes Boels, Nicolaas Morel.1   Zij hadden drie zonen en een dochter, genaamd Jacobus, Joannes, Petrus en Joanna.


Cornelius' tweede gezin met Van Den Hauweele, Joanna Jacoba

‌Cornelius en Joanna  trouwden in de kerk in Adinkerke  op 5 mei 1733.  1   Zij hadden drie zonen en drie dochters, genaamd Joannes, Petrus, Benedictus, Theresia, Clara en Maria.


Cornelius' derde gezin met Leynaert, Anna Theresia


Familiefoto's
‌Cornelius en Anna  trouwden in de kerk in Adinkerke  op 30 april 1765.  1   Zij hadden drie zonen en twee dochters, genaamd Jacobus, Cornelius, Henricus, Maria en Maria.


Cornelius' vierde gezin met De Back, Jeanne Françoise

Afbeeldingen van de echtgenote
Familiefoto's
‌Cornelius en Jeanne  trouwden in de kerk in Adinkerke  op 14 februari 1775.  1  Zij hadden zes zonen genaamd Joannes, Franciscus, Carolus, Jacobus, Petrus en Joannes.

1 Parochieregisters
2 Geneanet - Ghyvelde

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Boels van de gezinnen, or index met familienamen van Boels kwartierstaten of overzichtsrapport Boels erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
Genogram basispatronen.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.