Klik om alles te openen/sluiten. Andere gegevens

mannelijk Leijser Philip van Gelder Toon Leijser Philip van Gelder in de stamboom Toon Leijser Philip van Gelder in de stamboom in SVG formaat Bekijk de tijdslijn voor de tak van deze persoon

Leijser Philip werd geboren op 1 juli 1781 in Terborg, Gelderland, Nederland.  Leijser Philips vader was Philip Leijsder (Leizer) van Gelder en zijn moeder was Judith Abrahams Cohen.  Zijn grootouders langs moeders kant waren Abraham Aaron Arentzen Aronson Cohen en Clara Abraham Abrahams. Hij had zes broers en zeven zussen, genaamd Simon Markus, Salomon Philip, Salomon Daniel, Jacob -Philip-, Sara Jeannette Philip, David -Philip-, Fijtje (Fijken), Antje Hanna (Jeanne) -Philip-, Sophia (Fijken Leisder), Hanna (Jeanne-Anna-Antje), Rebecca -Philip-, Elisabeth Philip en Sara Jeannette -Philip-.  Hij was de zevende oudste van de veertien kinderen.  Hij overleed op 69-jarige leeftijd op 20 januari 1851 in Bredevoort, Nederland.



Gezin Klik hier voor meer gegevens over  Leijser Philips  gezin met Amalia Caspers Cohen



Bronnen de Geus Web Site, Genealogie MAAS-STEIN @ Leijzer -Philip- van Gelder
Page last modified


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van van Gelder van de gezinnen, or index met familienamen van van Gelder kwartierstaten of overzichtsrapport van Gelder erfenis van 'Stamboom Harm Hoitink'.
De regels van een genogram.



Copyright © 2007 GenoPro Inc. All rights reserved.