Klik om alles te openen/sluiten. Andere gegevens

mannelijk Salomon Philip van Gelder Toon Salomon Philip van Gelder in de stamboom Toon Salomon Philip van Gelder in de stamboom in SVG formaat Bekijk de tijdslijn voor de tak van deze persoon

Salomon Philip werd geboren in 1780 in Terborg, Gelderland, Nederland.  Salomon Philips vader was Philip Leijsder (Leizer) van Gelder en zijn moeder was Judith Abrahams Cohen.  Zijn grootouders langs moeders kant waren Abraham Aaron Arentzen Aronson Cohen en Clara Abraham Abrahams. Hij had zes broers en zeven zussen, genaamd Simon Markus, Leijser Philip, Salomon Daniel, Jacob -Philip-, Sara Jeannette Philip, David -Philip-, Fijtje (Fijken), Antje Hanna (Jeanne) -Philip-, Sophia (Fijken Leisder), Hanna (Jeanne-Anna-Antje), Rebecca -Philip-, Elisabeth Philip en Sara Jeannette -Philip-.  Hij was de zesde oudste van de veertien kinderen.  Hij overleed op 7677-jarige leeftijd op 12 mei 1857 in Groningen, Groningen, Nederland.




Bron van Wijk Web Site @ Salomon Philip van Gelder
Page last modified


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van van Gelder van de gezinnen, or index met familienamen van van Gelder kwartierstaten of overzichtsrapport van Gelder erfenis van 'Stamboom Harm Hoitink'.
De regels van een genogram.



Copyright © 2007 GenoPro Inc. All rights reserved.