Klikněte pro rozbalení/sbalení všech poznámek Klikněte pro rozbalení/sbalení všech dalších detailů Skrýt tento rámec

Křestní matrika Fr-V-1 (1652 - 1699)

Křestní matrika - BAPTISATORUM LIBER PAROCHIAE DOBRAENSIS
Zdrojem citované informace je diapozitiv / mikrofilm / film publikovaném v Římskokatolická farnost Dobrá (Dobrá Zemica) uloženo v Státní archív v Opavě - Zemský archív (Ref: signatura B 2234) Autor/původce je Římskokatolický farní úřad Dobrá., citace je považována za hlavní zdroj nebo zdroj mající nejvyšší prioritu.
  • Poznámky ke zdrojům
      Matrika křtů byla vedená římskokatolickýcm farním úřadem v Dobré (Dobrá Zemica) v rozmezí ledna 1652 až prosince 1699. Záznamy obsahují datum, rodiče, kmotry a jména dětí.
      Záznamy jsou členěny dle jednotlivých obcí doberské farnosti. Mnohé obce v pozdější době se staly součástí jiných farností.
      Matrika je uložena v Zemském archívu v Opavě, je přístupná její kopie na mikrofilmu, z něhož jsou pořízeny snímky pro účely popsání historie rodu Hlisnikovských.
      Jednotlivé snímky z této matriky obsahují označení matriky - Fr-V-1, číslo stránky s písmenem T (strana napsána tužkou) nebo R (strana označena razítkem) a pořadovým číslem z dané stránky, pokud bylo na jedné straně více relevantních záznamů.
      Chybí záznamy obce Krásná 1698 - 1699.



Tato stránka je uvnitř rámce. Pokud chcete vidět celou zprávu nebo index příjmení nebo souhrnou zprávu.
Genealogické grafy.



Copyright © 2011 GenoPro Inc. Všechna práva vyhrazena.