Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Beyen, Arsenius

Arsenius werd geboren op 22 maart 1863 in Adinkerke.1   Arsenius' vader was Beyen, Joannes Baptiste en zijn moeder was Blanckaert, Regina Clara Joanna Victoria.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Beyen, Henricus Franciscus Deodatus en Cornette, Colette Françoise; zijn grootouders langs moeders kant waren Blanckaert, Antonius Joannes en Mevaere, Joanna Theresia. Hij had vijf broers en drie zussen, genaamd Pieter, Henricus, Gaspar, Augustus, David, Idonia, Clementia en Leonia.  Hij was de tweede jongste van de negen kinderen.  Hij overleed op 35-jarige leeftijd op 3 januari 1899 in Nieuwpoort.2 Arsenius' gezin met Cogghe, Eugenie

Afbeeldingen van de echtgenote
Familiefoto's
‌Arsenius en Eugenie  trouwden  in Adinkerke  op 7 januari 1885.  Zij hadden zes zonen en een dochter, genaamd Theophilus, Carolus, Augustus, Hector, Ludovicus, Henricus en AdilieAugustus en Adilie waren tweelingen.

1 Ariadne BSADINK
2 Rijksarchief
3 Beyen, Norman
4 Joye, Johan
Andere bron:

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Beyen van de gezinnen, or index met familienamen van Beyen kwartierstaten of overzichtsrapport Beyen erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
HTML generator.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.