Klik om de lijsten open of dicht te vouwen notities Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Staes, Bonaventura Franciscus

Bonaventura werd geboren op 27 oktober 1760 in Killem en zijn doop had plaats aldaar op 27 oktober 1760.1   Zijn peter was Bonaventure Ludovicus Thiry en zijn meter was Clara Constantia Lutsen.  Bonaventura's vader was Staes, Carolus Jacobus en zijn moeder was Vande Velde, Joanna Petronilla.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Staes, Carolus en (onbekend); zijn grootouders langs moeders kant waren Vandevelde, Petrus Jacobus en Lutsen, Joanna Isabella. Hij had vier broers en vier zussen, genaamd Jacobus, Philippus, Pierre, Carolus, Petronella, Maria, Joanna en Marie.  Hij was de vierde jongste van de negen kinderen.  Hij overleed op 59-jarige leeftijd op 13 mei 1820 in Killem.  De uitvaart had plaats op 15 mei 1820.2 Bonaventura's eerste gezin met Fevry, Angela Constantia


Familiefoto's
‌Bonaventura en Angela  trouwden in de kerk in Warhem  op 26 januari 1785.  3  Zij hadden drie zonen en drie dochters, genaamd Tieten, Louis, Cornelius, Marie, Angélique en Marie.


Bonaventura's tweede gezin met Defevre, Joanna Theresia

‌Bonaventura en Joanna  trouwden    omstreeks 1801.  Zij hadden een zoon en twee dochters, genaamd Jean, Jeanne en Jeanne.

1 Archives de Lille, France
2 Rijksarchief
3 Archives départementales du Nord (Lille)
4 Jean-Louis Garret, Jean-Louis (actes en vrac)
5 GenNPdC
6 Toussaint, Robert

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Staes van de gezinnen, or index met familienamen van Staes kwartierstaten of overzichtsrapport Staes erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
View a family tree from Gedcom file.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.