Klik om de lijsten open of dicht te vouwen notities Klik om de lijsten open of dicht te vouwen Andere gegevens

mannelijk Beyen, Josephus Augustus

Josephus werd geboren op 10 augustus 1859 in Adinkerke.1   Josephus' vader was Beyen, Engelbertus Franciscus en zijn moeder was Devey, Amelia Brigitta.  Zijn grootouders langs vaders kant waren Beyen, Leo Hugo en Loonis, Maria Theresia; zijn grootouders langs moeders kant waren Devey, Engelbertus Constanticus en Bourgois, Jacoba. Hij had drie broers en vier zussen, genaamd Engelbertus, Franciscus, Hippolyte, Maria, Octavia, Irena en Eudoxia.  Hij was de derde jongste van de acht kinderen.  Hij overleed op 88-jarige leeftijd op 7 december 1947 in Oostende.2 
Josephus' gezin met Velghe, Mathilde Justina

Afbeeldingen van de echtgenote
Familiefoto's
‌Josephus en Mathilde  trouwden  in Adinkerke  op 13 juni 1888.  3   Zij hadden drie zonen en vier dochters, genaamd Benjaminus, Hippolytus, Camille, Philomena, Julia, Irma en MarieBenjaminus en Hippolytus waren tweelingen.

1 Ariadne BSADINK
2
3 Burgerlijke Stand * Huwelijken 1796-1900 * West-VL.
4 Rijksarchief
5 Rijksarchief Brugge

Laatst gewijzigd op


Deze bladzijde bevindt zich in een frameset. Toon het hele rapport van Beyen van de gezinnen, or index met familienamen van Beyen kwartierstaten of overzichtsrapport Beyen erfenis van ' { Staes – Degrave – Beyen – Boels - Pyson } '.
Make a family tree.Copyright © 2011 GenoPro Inc. All rights reserved.